XIII.ročník Běhu Světlonohovými chodníčky

31. 10. 2011

V sobotu 29.10.2011 proběhl v areálu Lyžařského klubu Veřovice již 13. ročník přespolního Běhu Světlonohovými chodníčky.
Na startu se objevilo 97 jmen, od nejmladších benjamínků, narozených v roce 2006, až po členy reprezentačních družstev žáků, dorostenců i juniorů v běhu na lyžích i biatlonu.
Asi největším zpestřením závodu byla účast Jana Bartoně, člen reprezentace ČR dospělých v běhu na lyžích a Dukly Liberec, který je však odchovancem Lyžařského klubu Veřovice a do loňského roku v tomto klubu ještě působil. Nyní však pokročil na vyšší úroveň a závodníky přišel podpořit aspoň svou přítomností. Závodu se však nezúčastnil, neboť ještě ten den odpoledne odcestoval do Liberce, kde se spolu s reprezentačním týmem vydal na rakouský ledovec Dachstein na závěrečnou přípravu před světovými poháry.
A tak aspoň předal ceny nejlepším závodníkůmv jednotlivých kategoriích.
Benjamínci (100m) : Červenková Andrea (TJ Rožnov p.R.)…5.Šírová Veronika (LK Veřovice), Minižactvo (200m) : Růžička Ondřej (TJ Valašské M.)…8.Melčáková Nikola,10.Blažková Klára (obě LK Veřovice), Nejmladší žactvo (500mú : Půstová Šárka (Brno)…4.Koňařík Petr, 14.Šíra Marek,15.Smetanová Annemarie,17.Popová Lucie (všichni LK Veřovice), Žačky mladší (1km) : Butorová Johana (ŠSK Rožnov p.R.)…9.Sazovská Lucie (LK Veřovice), Žáci mladší (1km) : Štoček Bruno (TJ Valašské M.)…8.Plešek David, 14.Gold Martin,15.Němec Jakub (všichni LK Veřovice), Žačky starší (2km) : Rampírová Julie (TJ Frenštát p.R.), Žáci starší (2km) : Kozlovský Vladimír (ŠSK Rožnov r.R.),
Dorostenky mladší (3km) : Juročová Natálie (TJ Rožnov p.R.), Dorostenci mladší (4km) : Smetana Jonáš (LK Veřovice), Dorostenky starší (4km) : Šišková Jana (TJ Rožnov p.R.), Dorostenci starší (5km) Fojtík Václav (LK Veřovice), Ženy a juniorky (5km) : Knápková Michaela (SG Vrbno p.P.), Muži a junioři (6km) : Holiš Martin (TJ Rožnov p.R.)

Kompletní výsledky závodu naleznete zde

 

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Aktuální stav
In-počasí